Mengenai ASPO Prosthetics

Di ASPO Prosthetics, pesakit kami seperti keluarga kami, kami bekerjasama untuk memberikan perkhidmatan terbaik dan menghargai aspirasi mereka dalam mengatasi batasan mobiliti mereka dan memerdekakan pergerakan mereka.

Lebih Daripada

0

Pesakit Dirawat

Pesakit yang Telah Dirawat Berasal Dari

0

Negara

Gabungan Pengalaman Lebih Daripada

0

Tahun

Lebih 500 pesakit yang dirawat dari lebih 5 negara sejak penubuhan kami, kami telah menyesuaikan penyelesaian prostetik dan ortotik daripada kisah unik mereka untuk membantu mereka mendapatkan kembali keyakinan diri dan membantu mereka menjalani kehidupan mereka sepenuhnya dan mengikut kemampuan mereka. Disokong oleh 50 tahun pengalaman gabungan daripada pakar kami, kami berusaha untuk memberikan hasil terbaik dan hasil yang diingini daripada pesakit kami. Dengan kesejahteraan pesakit kami menjadi teras nilai kami, kami berusaha untuk memberikan perkhidmatan dan penjagaan terbaik yang mereka perlukan untuk mencapai potensi yang dicita-citakan.

KAMI MENYEDIAKAN PENYELESAIAN UNTUK HAD MOBILITI ANDA

Mengapa Pilih ASPO?

APA YANG KAMI BANGGAKAN?

Penjagaan Seikhlas Hati

Kesejahteraan anda adalah keutamaan kami. Aspirasi, kebimbangan dan cerita anda akan didengari dan dihargai apabila anda berjalan melalui pintu kami.

Integriti yang Tidak Dapat Dinafikan

Kami sentiasa mengutamakan kepentingan terbaik pelanggan kami dan mengekalkan piawaian etika tertinggi dalam memberikan komitmen untuk memberikan nilai.

Inovasi yang Imaginatif

Syarikat kami berusaha dalam mencipta dan menyesuaikan cara baharu untuk menghasilkan produk dan penyelesaian yang lebih baik untuk memenuhi aspirasi dan kebimbangan pelanggan kami dengan menggabungkan teknologi terkini dalam produk dan perkhidmatan kami.

Kepercayaan Penuh

Apabila orang berjalan melalui pintu kami, mereka sentiasa yakin bahawa mereka berada di tangan pakar kami yang baik dan jujur.

JANJI KAMI

Belas Kasihan & Hormat

Setiap pesakit yang dirawat di ASPO Prosthetics datang dengan cerita dan aspirasi unik mereka sendiri. Kisah dan kebimbangan mereka sentiasa dihargai dan didengari oleh kami untuk memberikan penjagaan optimum yang mereka perlukan.

Dedikasi Tanpa Henti

Kami sentiasa berusaha untuk memberikan kualiti dan nilai cemerlang kepada pelanggan kami dalam mengatasi halangan mobiliti mereka.

Penjagaan Pakar

Pakar-pakar kami mempunyai pengalaman gabungan melebihi 50 tahun dalam pengeluaran dan bantuan prostetik & ortotik.

Perkhidmatan Standard Antarabangsa

Pasukan kami komited untuk memberikan perkhidmatan dan dedikasi tertinggi mengikut piawaian antarabangsa yang ditetapkan oleh Care Certification International atau mana-mana badan pentadbir.

Rakan Kongsi & Panel Kami

Pasukan Profesional Kami

Hashim Bin Shuib

Presiden / Ketua Pakar Prostetik & Ortotik

Dengan lebih 40 tahun pengalaman, En. Hashim ialah pengasas & ketua pakar prostetik & ortosis ASPO Prosthetics. Beliau adalah ahli bertauliah Persatuan Juruteknik Antarabangsa dalam Orthotics & Prosthetics (IATOP).

Kalaivani Vedaiyan

Pakar Prostetik & Ortosis (CPO) Bertauliah

Kalaivani berkelulusan dari Universiti Malaya (UM) & mempunyai Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Bioperubatan (Prostetik & Orthotik) (Kepujian). Beliau pakar dalam penilaian & acuan.

Nur Syamimi

Pakar Prostetik & Ortosis Bertauliah (CPO).

Syamimi berkelulusan dari Universiti Malaya (UM) & memiliki Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Bioperubatan (Prostetik & Ortotik) (Kepujian). Beliau pakar dalam pengubahsuaian & pemasangan.

Kerjaya ASPO

Internship
Graduan Baru
Penggajian Berpengalaman
Rujukan

Bina Kerjaya Anda Bersama Kami

Hantarkan resume anda kepada kami di: inquiry.aspo@gmail.com

Scroll to Top